Hultebacken 5 / Landvetter / Härryda

Slutpris
1 120 000 kr
Referensnummer
75 627
Boarea/biarea
55/19 kvm
Tomtarea
3 969 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1-planshus med delvis källare
Såld
2014-11-12
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hultebacken såldes av oss 2014-11-12. Se alla våra försäljningar i Landvetter samt även på Hultebacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Landvetter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Som ett "Örnnäste" på en klippa och i lä för västanvinden ligger detta helt unika hus omgivet av en botaniskt inspirerad trädgård och topparna på gigantiska granar. Huset om 3 rok är uppfört med ingenjörskunskaper för tre generationer sedan men behöver nu kärlek av en ny ägare. Här finns exempelvis bevattningssystem och en sinnrikt konstruerad "varuhiss". På tomten finns ytterligare en vinterbonad stuga samt friggebod/förråd. Du har ca 300 meter till bad i Gröen och bussen som tar dig till Mölnlycke eller Landvetter på några minuter. Välkommen även om du bara är nyfiken!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.