Behållare Behållare
Skyddat köp ikon
Skyddat Köp
Dela

Höjden, Lerum

Referensnummer
393 007
Boarea/biarea
110/20 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)

Trevligt gavelradhus i barnvänligt område

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Skyddat köp ikon
Skyddat Köp
Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Höjden

Lerum har sedan generationer tillbaka varit en naturlig mötesplats för liv och kommers. Här finns allt man kan tänkas behöva i den lilla staden på landet, vars vision är att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025. Ett brett utbud med butiker och social service, trevlig torghandel och många härliga naturupplevelser och sköna bad väntar i närheten.

Fördelar med området

Motionsspår Badstrand Golf Fiske Lugnt Parker/Grönområden Caféer Butiksgata/köpcentrum Tågstation Tryggt Barnvänligt Restauranger

Service och Skola

På promenadavstånd eller 5 min bilfärd bort, ligger Lerums centrum där det finns caféer, restauranger, pizzerior, mataffär, handelsbod, en trevlig torghandel och flertalet butiker. I Solkattens köpcentrum finner du b.la bokhandel, inredningsaffär, apotek, flera klädaffärer och spelbutik. Här finns också all annan service som vårdcentral, tandläkare, frisörsalonger och optiker.
Flera förskolor ligger med promenadavstånd; Höjdens förskola, Prästgårdens förskola, Norra Hallsås förskola och Torpstugas förskola. I närområdet ligger Knappekullaskolan (F-5), Torpskolan (6–9) och Lerums Gymnasium där ca 1500 elever går.

Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna.
På nära avstånd ligger sjöarna Aspen och Stamsjön som båda är självklara utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen.
Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål.
Stora Lundby och Öijared, som är Sveriges största anläggning , är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Från pendelstationen i centrum tar du dig på 15 min. till Göteborg eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns Lerumsnabben som trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Frågor och svar
 • Fråga ställd av Sara den 2 januari
  Hej Pia! Jag är nyfiken på vad utgångspriset är för detta radhus. Jag bor i närheten och försöker bilda mig en uppfattning om hur priserna ser ut när det blir dags för oss att röra på oss. Bor i dag i Förbo området i Hyresrätt. Tack på förhand// Sara
  Svar från Pia Woo
  Hej! Just på detta radhus har vi inte satt något utgångspris än då den inte är aktuell ännu med försäljning. Men räkna runt 3.3-4 milj för radhus i områ{SMS_2}
 • Fråga ställd av Jonathan den 1 december
  Hej Pia, Vad är status på höjdenvägen 154? Är en förhandsvisning aktuellt? Mvh Jonathan
  Svar från Pia Woo
  Hej Jonathan! Nej tyvärr inte i nuläget och troligen inte det närmsta. Men om du är söker liknande får du gärna maila mig vad ni söker så kan jag ha dig i åtanke om något skulle dyka upp. Fortsatt trevlig kväll! Med vänliga hälsningar Pia Woo, Mäklarhuset