Behållare Behållare

Södra Lerum, Lerum

Referensnummer
459 953
Boarea/biarea
233/24 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Ett smart val i Södra Lerum

Södra Lerum är ett område angränsande till centrum och Stamsjön där ni bor med ett bekvämt avstånd till det mesta. Området består av en blandad bebyggelse av radhus, lägenheter och fristående villor. Här har du natur, skog och sjöar runt husknuten såväl som närhet till pendeln till Göteborg och Alingsås. Södra Lerum är ett populärt och barnvänligt område med nära tillgång till skola, förskola och social service.

Fördelar med området

Caféer Sport och friluftsliv Restauranger Fiske Badstrand Bussar Motionsspår Butiksgata/köpcentrum Tågstation Tryggt Lugnt Barnvänligt

Service och Skola

På kort avstånd ligger Lerums centrum med Solkattens köpcentrum, Lerums största matbutik Ica Kvantum och Almekärr centrum där man finner en välsorterad ICA Supermarket, fiskbil, Lidl, skoaffär och klädbutik.
I Lerums centrum finns caféer, restauranger, pizzerior, mataffär, handelsbod, en trevlig torghandel och flera butiker. I Solkattens köpcentrum finner du b.la bokhandel, inredningsaffär, apotek, flera klädaffärer och spelbutik. Här finns också all annan service som vårdcentral, tandläkare, frisörsalonger och optiker.
Närmsta skolor är Almekärrsskolan (F-5), Torpskolan (6-9) Rydsbergsskolan (6–9) och förskolorna Bygrinden, Timmeråsen, Ylleförskolan och Ekollonvägens förskola.

Fritid och natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna.
Södra Lerum har närhet till sjöarna Aspen och Stamsjön som båda är självklara utflyktsmål när sommaren inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen.
Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål.
Stora Lundby och Öijared, som är Sveriges största anläggning , är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. . På bekvämt avstånd ligger pendelstationen där du på 15 min. tar dig till Göteborg eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns Lerumsnabben som trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Frågor och svar
 • Fråga ställd av Josefine den 10 februari
  Hej! Intressant.... Vilken adress är det? Mvh Josefine
  Svar från Ulf Hagdahl
  Stamsjövägen 10A
 • Fråga ställd av Sandra den 2 februari
  Hej. Jag såg att ni har ett hus i södra Lerum ute som kommande. Finns det mer information att få om huset och försäljningen? Intressant med förhandsvisning? Vi är på jakt efter ett större hus i bla det området så blev väldigt glad när jag såg annonsen. Vi har redan sålt och är redo att flytta när som. Mvh Sandra
  Svar från Ulf Hagdahl
  Det ligger på Stamsjövägen 10a. Det är ett dödsbo och vi håller på att förbereda! Har inte så mkt info just nu// Ulf
 • Fråga ställd av Hanna den 27 januari
  Hej Ulf. Skickade en fråga häromdagen men inte fått något svar... Vilken del av södra Lerum ligger huset i? Vi är intresserade av stor villa men den behöver ligga på rätt ställe.
  Svar från Ulf Hagdahl
  Stamsjövägen 10a
 • Fråga ställd av Maria den 23 januari
  Hej Vart ligger huset? Kan man få mer info om hus, garage mm
  Svar från Ulf Hagdahl
  Adressen är Stamsjövägen 10a. Info kommer senare// Ulf
Tips & inspiration