Behållare Behållare

Aspenäs, Lerum

Referensnummer
487 635
Boarea/biarea
133/50 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Kostnadsfri muntlig värdering
Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Området

Ett smart val i Aspenäs

I trevliga Lerum finns allt man kan tänkas behöva i den lilla staden på landet, vars vision är att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025. Ett brett utbud med butiker och social service, trevlig torghandel och många härliga naturupplevelser och sköna bad väntar i närheten.

Fördelar med området

Barnvänligt Lugnt Motionsspår Sport och friluftsliv Badstrand Simhall Gym Tryggt Fiske Restauranger Butiksgata/köpcentrum Parker/Grönområden Tågstation Golf Hundvänligt

Service och Skola

Lerums centrum ligger inte långt bort och här erbjuds allt man kan tänka sig behöva av service, såsom caféer, restauranger, pizzerior, mataffär, handelsbod, en trevlig torghandel och flertalet butiker. I Solkattens köpcentrum finner du b.la bokhandel, inredningsaffär, apotek, flera klädaffärer och spelbutik. Här finns också vårdcentral, tandläkare, frisörsalonger och optiker.
I närområdet ligger Aspenässkolan (F-5), vidare finns Torpskolan (6–9) och Lerums Gymnasium med ca 1500 elever. Det finns ett flertal förskolor, såsom Förskolan Seatons Allé, Riddarstens förskola och Förskolan Åtorp.

Fritid och Natur

Omgivningarna i Lerums kommun erbjuder många och vackra naturupplevelser vilket ger goda möjligheter till vandring, mountainbike och paddling i sjöarna.
På nära avstånd ligger sjön Aspen som sommartid är ett självklart utflyktsmål när vädret inbjuder till bad. Den fiskeintresserade har att se fram emot ett bra fiske året om i flertalet sjöar i kommunen.
Vill man istället hålla sig inomhus är Vattenpalatset i Lerum ett välbesökt utflyktsmål.
Stora Lundby och Öijared, som är en av Sveriges största fritidsanläggningar, är för den golfintresserade två välbesökta golfbanor i kommunen.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer mellan orterna i kommunen samt med Göteborg och Alingsås. Närmsta pendelstation är Aspedalen, dit man cyklar på få minuter men där finns även pendelparkeringar för den bilburne. Pendeltåget tar er snabbt vidare till både Göteborg på ca 15 min eller Alingsås på 25 min. Föredrar man bussen finns Lerumsnabben som trafikerar samma sträcka med liknande restider.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.