Eklövsvägen 62 / Lerum - Rydsberg / Lerum

LERUM - RYDSBERG

Slutpris
2 200 000 kr
Referensnummer
159 569
Boarea/biarea
130/12 kvm
Tomtarea
328 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan i souterräng
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Eklövsvägen 62 såldes av oss 2014-06-04. Se alla våra försäljningar i Lerum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerum - Rydsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga och välplanerade hus med garage i länga. På entréplan finns tvättstuga, duschrum, stort förråd, vardagsrum samt rymligt kök med utgång till altan i soligt västerläge. På övre plan finns rymligt badrum, 2 sovrum samt mycket stort rum som är delbart till 2 sovrum samt allrum. I området finns lekplatser, fotbollsplan och dagis samt gemensamhetsgård. Läs mer på hemsidan http://ekhagenssamfallighet.se/index.php Bostaden är i orignalskick och är delvis i behov av nya ytskick. En blivande pärla för barnfamiljen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.