Häradsvägen 12K / Lerum-Centralt / Lerum

LERUM - CENTRALT

Slutpris
825 000 kr
Referensnummer
164 089
Boarea
46 kvm
Avgift
2 491 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Såld
2014-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Häradsvägen 12K såldes av oss 2014-08-29. Se alla våra försäljningar i Lerum

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerum-Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På våning 2 av 2 med hiss erbjuder vi denna stora och välplanerade 1:a i en förening för dig mellan 55 och 80 år. Lägenheten är ljus och fin med egen balkong i västerläge där ni kan sitta och avnjuta den sköna kvällssolen. Hallen har bra förvaring i form av flera garderober samt klädkammare. Det fräscha köket renoverades för några år sedan och har fina ljusa luckor samt plats för matbord. I badrummet finns en egen tvättmaskin. I det stora vardagsrummet finns en sovalkov samt plats för soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.