Fågelstensvägen 56 / Lindome - Gastorp / Lindome / Mölndal

Slutpris
3 000 000 kr
Referensnummer
109 188
Boarea/biarea
144/3 kvm
Driftkostnad
34 945 kr/år
Tomtarea
446 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-05-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Fågelstensvägen 56 såldes av oss 2014-05-16. Se alla våra försäljningar i Lindome

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindome - Gastorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle för dig som söker bekvämt boende i ett plan! Här finns ett fantastiskt fint och välskött enplansradhus med nytt kök från 2014, stort vardagsrum, 5 sovrum, 2 badrum samt en härligt stor altan med kvällsol. Altanen har infravärme och är delvis inglasad. Omfattande renoveringar gjordes 2009 då bland annat fönster, dörrkarmar, inner- och ytterdörrar samt yttertak byttes. 2009 byttes även delar av panelen och hela huset målades om. Lugnt område med fina lekplatser och närhet till skola. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.