Holmåkravägen 10N / Lindome, Gastorp / Lindome / Mölndal

GAVELRADHUS I BARNVÄNLIGT OMRÅDE

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Totalareal
329 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på holmåkravägen såldes av oss 2019-05-27. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på holmåkravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindome, Gastorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du chansen att förvärva ett trevligt gavelradhus i två plan med fantastisk potential i Lindome! Detta mysiga radhus ligger på en populär adress, längst in på en lugn återvändsgata, med bästa läget i området tack vare den generösa gavelsidan som erbjuder en stor plan gräsmatta utöver en rymlig altan och balkong. Här bor ni i ett barnvänligt område med stora gräsmattor och lekytor. Gångavstånd till skola, förskola, affär och pendeltåg. Garage i länga samt parkeringsplatser i närheten av huset. Precis intill huset och dess rymliga trädgård så ligger en lekplats och fotbollsplan, som inte kan göra läget bättre för barnfamiljen.

Huset har en stenlagd framsida och ett stort isolerat utomhusförråd, ni välkomnas in av en rymlig hall med kapphylla och garderob, vidare in möts ni av ett ljust kök med plats för matbord intill fönstret och en separat tvättstuga i anslutning. Gäst-wc och förrådsförvaring finns längre in i hallen, därefter kommer ni in till vardagsrummet som har härligt ljusinsläpp tack vare dess många fönster. Utgång till träaltanen med markis och den stora gräsmattan finner ni härifrån. Här kan man ha oslagbara sommarkvällar med familj och vänner. Huset har verkligen ett fantastisk läge och är omringat av lummiga gröna ytor.
På övre plan så finns en hall med tre garderober, ett master bedroom med egen klädkammare. Ytterligare två sovrum finns där båda har en egen utgång till den rymliga gemensamma balkongen.

Välkomna att skapa ert drömhus i ett mycket trevligt område! Renoveringsbehov föreligger. Vi ses på visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration