Skiffervägen 10

Skiffervägen 10

Slutpris

3 990 000 kr


Valås— Lindome— Mölndal

Skiffervägen 10


Slutpris
3 990 000 kr

Valås— Lindome— Mölndal

DE PERFEKTA GENERATIONSBOENDET - BELÄGET I CENTRALA LINDOME

På lugn återvändsgatan med naturen runt hörnet ges nu ett perfekt tillfälle att förvärva en villa med stora möjligheter! På tomten står idag två hus ett större om ca 107 kvm och ett mindre om ca 56 kvm. Passar perfekt som generationsboende, uthyrningsmöjlighet, tonårslägenhet eller att öppna upp och få en villa om 163 kvm med möjlighet till 5 sovrum?

På tomten finns tre härliga träaltaner med sol från morgon till kväll. Ett fristående garage med plats för verktyg, redskap och för bilen. Invändigt i huvudbyggnaden har vi ett välplanerat kök med matplats vid fönsterpartiet. Köket ligger i praktisk anslutning till tvättstugan och groventrén. Vidare har du ett stor och ljust vardagsrum, 3 sovrum, klädkammare, badrum inrett med dusch och ett WC.

De mindre huset har kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, ett mysigt sovrum, badrum kombinerat med tvättdel samt ett rymlig klädkammare.

Här bor man när skog och natur, med promenadslingor och utegrym. Nära förskola, skola och lekplatser. Lindome centrum där matbutik, bibliotek, vårdcentral och gym finns.


Boarea
163 kvm
Driftkostnad
45 407 kr/år
Tomtarea
999 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-30

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på skiffervägen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på skiffervägen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.