Uggleåsvägen 27 / Lindome / Mölndal

LUMMIG VILLATOMT I LINDOME!

Slutpris
1 700 000 kr
Tomtarea
1 196 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
MÖLNDAL SKÄGGERED 4:4
Såld
2020-06-23
Bostaden är såld!

Denna tomt på Uggleåsvägen 27 såldes av oss 2020-06-23. Se alla våra försäljningar i Lindome

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindome är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Missa inte denna stora, centrala och lummiga villatomt i Lindome.
Enligt ansökt förhandsbesked får här uppföras ett enbostadshus i ½plan med en byggnadsarea om 110 kvm. Fastighetens area är 1196 m².
Tomten styckades av 1948 och ligger lättillgängligt med bra bilväg fram. Fastigheten ingår i en vägförening som ansvar för drift och underhåll inklusive vinterväghållning. Sopkärl ska placeras vid tomtgräns mot Uggleåsvägen.

Enligt tekniska förvaltningen kan fastigheten efter ansökan anslutas till kommunens VA-nät. En ny ägare behöver ansöka om bygglov inom två år från den dag förhandsbeskedet vunnit laga kraft.

Bra läge nära service i Lindome station samt centrum, barnomsorg, skolor, vårdcentral och naturen runtomkring. Bra kommunikationer med buss och tåg till Göteborg, Mölndal och Kungsbacka. På kort bilväg nås även Hede fashion outlet i Kungsbacka samt Kungsmässans köpcentrum med ca 90 butiker. Här går det även snabbt och smidigt att ta sig ut på motorvägen för att enkelt ta sig både norr och söder ut!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lindome

Lindome är en tidigare tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome, belägen 15 km söder om Göteborg.

Lindome centrum

I Lindome centrum finns butiker, mataffär, gym, tandvård, vårdcentral, förskola, skola, bibliotek, sporthall, natur och mycket mer. I närområdet finns även en liten närbutik och Spinneriet som är en historisk byggnad från tidigt 1800-tal. En plats där kreativa och produktiva personer samlats och bedriver butiker, restauranger, serverar god fika och ekologisk, närproducerad mat.

Förskola - skola:

Det finns många olika förskolor och skolor i Lindome. B.la. Sinntorps förskola, Bräcka förskola, Kyrkängens förskola och Valås förskola. Sinntorpsskolan ligger i Lindome. Vi har vår skolskog alldeles bredvid, Lindevi och Bunketorps friluftsområde samt Norra och Södra Barnsjön på gångavstånd. Skolan består av två delar, år F-3 och år 4-9. Amlåsskolan som ligger i Lindome centrum. Med årskurserna 4 -9. På Almåsskolan kan eleverna kan välja musik och idrott som extra tillval utöver sin ordinarie skoltid. Almåsskolans vision är en skola där alla elever trivs och kan inhämta de kunskaper som de behöver för framtiden. Skånhällaskolan, hela barnet hela vägen. På Skånhällaskolan har barnen möjlighet att gå hela sin grundskola från åk F-9. Det ger kontinuitet och trygghet och det finns alltid en vuxen som känner barnet.

Kommunikation:

Från Lindome station går buss 763 och 762 som går via Hällesåker. Buss 761 går via Lindome, Kållered, Mölndal och Göteborg. Buss 760 går från Lindome station och till Varvsvägen i Lindome. Från stationen går tåget åt både Göteborg samt Kungsbacka.

Aktiviteter:

Badsjö: I Lindome ligger Barnsjön som är en populär badsjö med badbryggor och hopptorn. Sandstrand för picknick och trevliga stunder tillsammans med familj och vänner. Golf: Mölndals Golfklubb, 18-hålsbanan ligger vackert belägen i området som kallas Hassungared, strax utanför östra Lindome. Efter en runda är det gott att kunna ta en bit mat eller fika på restaurangen som ligger alldeles intill. Bunketorp: Bunketorp är Lindomes stora område för friluftsliv och motion. Området ligger söder om Hällesåkersvägen mellan Bunketorp och Djursjövägen. Här finns gott om både fina fiskevatten, bärmarker och flera olika uppmärkta slingor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.