Viktors väg 44

Viktors väg 44

Slutpris

4 500 000 kr


Kyrkängen— Lindome— Mölndal

Viktors väg 44


Slutpris
4 500 000 kr

Kyrkängen— Lindome— Mölndal

TREVLIGT RADHUS I POPULÄRA KYRKÄNGEN!

Äntligen har vi möjlighet att presentera detta fina och renoverade radhus i populära Kyrkängen. Huset är väldisponerat med entréplan som erbjuder öppen och social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Mysig och lummig trädgård på baksidan med altan och lättskött gräsmatta. Badrummet på entréplan är inrett med dusch samt både tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp har du tre mysiga sovrum. Det större av dom går även att göra om till två sovrum för den som önskar. Där har du även en praktiskt klädkammare. På övre plan finns även ett badrum inrett med badkar. På framsidan har du ett förråd som rymmer cyklar, verktyg och förvaring av utemöbler. Det finns gott om parkeringar i området samt garage i länga som ingår i samfällighetsavgiften.

Här bor du med ett attraktivt och barnvänligt läge nära lekplatsen, bilfritt område, samt gångavstånd till både skola och förskola. Alltså ett perfekt hem för familjen med höga krav på sin boendemiljö! Nära till Lindome Centrum, kollektivtrafik, Barnsjön med sin fina badplats, Mölndals Golfklubb och Bunketorp med sina löparbanor och underbar skog att vandra i.

Detta vill du inte missa! Välkommen!


Boarea
106 kvm
Driftkostnad
36 000 kr/år
Tomtarea
165 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-05-05

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna radhus på Viktors väg såldes av oss 2021-05-05. Se alla våra försäljningar i Lindome samt även på Viktors väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.