Ljungs Åker 566

Ljungs Åker 566

Slutpris

1 500 000 kr


Ljungs-Åker/Ljungskile— Ljungskile— Uddevalla

Ljungs Åker 566


Slutpris
1 500 000 kr

Ljungs-Åker/Ljungskile— Ljungskile— Uddevalla

Naturskönt sommarparadis med året runt standard, omgivet att stora strövområden och nära till havet!

Naturskönt inbäddat i en skogsglänta, ligger detta sommarparadis som även går att nyttja vintertid!
Fastigheten ligger endast ca 800 m från havet och inte långt från fin badstrand. Det är ej heller så långt in till Lyckorna och Ljungskile med bland annat restauranger, mataffärer och butiker, fler badställen samt golfbana.

Området runt omkring erbjuder stora strövområden - ett eldorado för den som gillar att motionera eller vistas i skog och mark och precis intill går en vandringsled förbi (pilgrimsled om 13 km mellan Grinneröd och Ljungs kyrka, Lyckorna) som leder ned till havet.

Boningshuset är riktigt mysigt och erbjuder ett platsbyggt kök, vardagsrum med öppen spis (ej använd senare tid) och intilliggande uterum, sovrum samt badrum.
Djupborrad brunn samt sluten tank för avloppet. Fiber är indraget.
På tomten finns även en separat byggnad som inrymmer garage, sovloft med plats för flera bäddar, snickarbod, förråd/vedbod samt mulltoa.
Det finns en byggnad till - som är i behov av renovering och där fanns bland annat ett gästrum samt intilliggande carport (denna står i på tomtgränsen).

OBS! För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.
Välkomna att boka visning!


Boarea
48 kvm
Driftkostnad
16 219 kr/år
Tomtarea
1 135 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Vänersborg

Denna fritidshus på Ljungs Åker såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Ljungskile samt även på Ljungs Åker.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.