Madhagsvägen 9

Madhagsvägen 9

Slutpris

2 430 000 kr


Bräcke— Ljungskile— Uddevalla

Madhagsvägen 9


Slutpris
2 430 000 kr

Bräcke— Ljungskile— Uddevalla

MYSIGT HUS MED FRITT LÄGE - GÅNGAVSTÅND TILL SALTA BAD!

Välplanerat hus med generösa sociala ytor med stort kök, vardagsrum och allrum med öppen och ljus planlösning. Utgång till fantastisk altan med vid utsikt över området och sol från förmiddag till kväll. I huset ryms också två stora sovrum, välkomnande entré med farstukvist, duschrum och tvättstuga. Extra plus är den mysiga gäststugan med två rum och egen altan samt praktisk arbetsbod med verkstad. Fantastisk uppväxt lummig stor tomt med många avdelningar som ger plats för alla olika aktiviteter och intressen. Gräsmatta för lek och spel, fantastiska rabatter och odlingsland för den trädgårdsintresserade, träd och buskar för skugga soliga dagar och lättskött bergsparti för fika och lata dagar med en bok.

Trevligt lugnt område med blandat åretruntboende och sommarhus, egen fotbollsplan och lekplats. Kommunalt vatten & avlopp precis indraget i området och betalt till tomtgräns. En kort promenad till bryggan med båtplats och härliga salta bad vid flera fina badplatser som t.ex. Saxenhov, Åh eller Strandbynäs. Naturen precis utanför dörren ger möjlighet till långa skogspromenader. Här kombinerar man lugnet på landet, gångavstånd till havet med närhet till service och kommunikation. Huset ligger perfekt med lugnt läge längs kusten mitt emellan Torps köpcentrum och Ljungskile som båda nås på ca 10 min med bil. Pendlingsavstånd till Göteborg på ca 45 min. Snabbt tillträde möjligt!

Digital objektsbeskrivning och besiktningsprotokoll ligger som bilagor.
Välkommen att boka visning!


Boarea
73 kvm
Driftkostnad
12 855 kr/år
Tomtarea
1 148 kvm
Rum
4 rum (2-5 sovrum)
Såld
2021-06-08

Mäklarhuset Mölndal

Denna villa på Madhagsvägen såldes av oss 2021-06-08. Se alla våra försäljningar i Ljungskile samt även på Madhagsvägen.

Boka värdering

Catrin Marzelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.