Vassby 2 / Lur / Tanum

Mycket trivsamt och rymligt hus i Lur!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
84/68 kvm
Driftkostnad
18 045 kr/år
Totalareal
1 092 kvm
Rum
6 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna villa på vassby såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Lur samt även på vassby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av vassby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsamt boende i två plan med rymliga sällskapsytor, två allrum och två sovrum, stort och rymligt arbetskök, Den rymliga källaren är ett stort plus, med tvättstuga, vardagsrum med kamin, och utrymmen som kan inredas efter behov. Fastigheten är i sin helhet välskött och har renoverats och moderniserats de senaste åren. Dessutom erbjuds stort uterum och en generös altan med riklig kvällssol. Huset ligger med vy över trädgårdstomten och det delvis öppna landskapet med privat läge och naturen som granne. Grusad parkering och gräsytor. På tomten finns också uthus med förrådsmöjligheter. Detta hus erbjuder ett perfekt läge för dig som vill leva i vacker landsbygd och ha både Strömstad och Tanum på pendlingsavstånd. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration