Din mäklare i Strömstad

Mäklarhuset Strömstad



Besöksadress

Badhusgatan 5 - Strömstad Tfn 0526-154 00

Skall du köpa eller sälja en bostad? Här arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun. Vi har stor lokala förankring och breda kontaktnät som krävs för att kunna nå ett lyckat resultat. Med Mäklarhuset som din mäklare blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär med bästa möjliga lönsamhet.

Vi kan nås i följande kommuner via telefon, Strömstad 0526-15400, Tanum 0525-66030, Sotenäs 0523-58900.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på marknaden och vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset har resulterat i att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass. Kontakta din mäklare i Strömstad, Tanum och Sotenäs kommun, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Mäklaruhset Strömstad
Mer från oss

Mäklare & medarbetare


Robert Andersson
Fastighetsmäklare / Delägare
Certifierad Nyproduktion

Hitta till oss


Mäklarhuset Strömstad Badhusgatan 5 - Strömstad Tfn 0526-154 00

Öppettider


Måndag - Fredag från tidigt till sent!!
Lördag - Söndag lite mindre tidigt till sent!
Ring om vi inte är på plats.
0526-154 00

Boka fri värdering


Med Mäklarhuset som din mäklare i norra Bohuslän får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig. Varmt välkomna Mäklarhuset din lokala mäklare i Norra Bohuslän!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.