Björsätersvägen 25 / Björsäter / Mariestad

Slutpris
1 075 000 kr
Boarea/biarea
200/52 kvm
Driftkostnad
51 468 kr/år
Tomtarea
1 675 kvm
Rum
8 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
2 plan med källare
Såld
2014-12-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Björsätersvägen såldes av oss 2014-12-18. Se alla våra försäljningar i Mariestad samt även på Björsätersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björsäter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött 1920-talsvilla med charm. Stor magasinsbyggnad på tomten. Lugnt läge i Björsäter, nära barnomsorg och med bra kommunikationer till andra städer i Skaraborg. Fin landsbygd alldeles intill och nära till Vänern.
Här finns plats för den stora familjen och gott om möjligheter för den som vill ha hobby/näringsverksamhet i anslutning till bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.