Balltorps fritidsförening - stuga 56 / Balltorp/Sisjön / Mölndal

IDYLLISKT FRITIDSHUS MED GÅNGAVSTÅND TILL BAD & GOLF

Slutpris
650 000 kr
Boarea
33 kvm
Driftkostnad
3 432 kr/år
Totalareal
1 000 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Balltorps fritidsförening - stuga 56 såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp/Sisjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig kolonistuga med gångavstånd till Sisjöns badplats och Hills golfklubb. Stugan är tilläggsisolerad och har välplanerade kvadratmeter som omsorgsfullt renoverats under åren. Fantastisk trädgård och altan. Det soldränkta altandäcket i sydvästläge bjuder in till trevliga sommardagar i stugan. Det finns även ett separat pooldäck i etage samt stort förråd med ytterliggare altandäck. Stugans 33 kvm fördelar sig på hall, kök, vardagsrum och två sovrum. Altandäck under tak plus stor altan om 35kvm ihop med stugan. Utehus med separett-toalett och stort förråd för god förvaring. Parkeringsplatser på tomten.

Stugans natursköna läge ligger i anslutning till Sandsjöbacka naturreservat, i utkanten av Balltorps fritidsförening.

Man behöver inte ha bil för att ta sig till hit, för den som kan tänka sig promenera ca 20 min genom den fina skogen utmed Sisjön. Det finns även goda kommunikationer alternativt goda cykelvägar från Göteborg eller Mölndal.
Ta tillfället i akt att köpa en mysig stuga nära sjö och natur. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.