Beata Wennergren, ansvarig mäklare i Mölndal
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Eklanda—

Mölndal




Eklanda— Mölndal


Förberedd försäljning

Eklanda— Mölndal


Referensnummer
410 355

Mäklarhuset Mölndal

Kontakta Beata för mer information kring Anmäl intresse.

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Ekonomiska tjänster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Eklanda  i mölndal

Eklanda

Eklanda ligger naturskönt mellan Mölndal och Göteborg och lockar med sitt lugna och barnvänliga läge i kombination med närheten till storstadens alla möjligheter.


01
Fördelar med området
Motionsspår Sportevenemang Sportbar Parker/Grönområden Cykelbanor Lugnt Lätt att parkera bilen Restauranger Sport och friluftsliv Hundvänligt Cykelstigar (mtb) Tryggt Barnvänligt Bussar

02
Service

Här finns närservice i form av en liten affär och en pizzeria. Endast några minuter bort ligger det stora Köpcentret 421 med Ica Maxi, KappAhl, HM, Dressman, Hemtex med flera och inte långt bort finns också Sisjöns stora utbud, Frölunda Torg och Mölndals Centrum med nya Gallerian.


03
Natur och fritid

Ett boende här är mycket attraktivt för barnfamiljer men även för andra som uppskattar närheten till naturen. Här är det gångavstånd till Änggårdsbergens naturreservat med fina löpspår samt härliga cykel- och promenadvägar mot Botaniska trädgården och Slottsskogen i Göteborg. Kort sagt ett härligt och naturnära boende med storstadens puls runt hörnet!


04
Kommunikation

Bra kommunikationer med buss till Mölndals Centrum eller Frölunda Torg, därifrån man sedan tar sig vidare med pendeltåg eller spårvagn. Med bil tar man sig snabbt till både Göteborgs och Mölndals centrum.


05
Familjeliv

Eklanda erbjuder ett flertal förskolor samt Eklandaskolan (F-6) inom promenadavstånd. Lekplatser finns det också gott om och många av dem är lätta att nå utan att behöva korsa någon större väg.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Beata!

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.