Hanna Gole, ansvarig mäklare i Mölndal
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hanna Gole

Ansvarig mäklare

Bifrost—

Mölndal
Bifrost— MölndalBifrost— Mölndal

Renoverad trea med inglasad balkong!


Referensnummer
538 769
Boarea
82 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Mäklarhuset Mölndal

Kontakta Hanna för mer information kring visningsmöjligheter.

Hanna Gole
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

maklarhuset sbab desktopOmrådet
Bifrost  i mölndal

Bifrost

Centralt område med något av ett drömläge med naturen som närmsta granne men bara en cykeltur från storstadspulsen i Göteborgs city. Läget mitt emellan Änggårdsbergen och Safjället erbjuder stora möjligheter för den friluftsintresserade.
Närheten till Göteborgs centrum, Sahlgrenska och Chalmers passar unga och studenter samtidigt som barnfamiljer uppskattar trevliga innergårdar, lekplatser och närhet till flera dagis och skolor i området.


01
Fördelar med området
Parker/Grönområden Cykelbanor Hundvänligt Barnvänligt Bussar Motionsspår Lätt att parkera bilen Caféer Sport och friluftsliv Utegym Kampsport Restauranger

02
Natur och fritid

Det vackra Änggårdsbergens stora naturreservat ligger inom synhåll och sträcker sig hela vägen till Sahlgrenska och Botaniska trädgården. På andra sidan ligger populära Safjällets naturreservat med bl.a. promenadstigar, elljusspår, fotbollsplaner, utegym och grillplatser. I dessa naturområden kan man ta oändliga promenader eller slå sig ner för en picknick uppe på berget med vid utsikt. Cykelavstånd till Åbys sportområde med simhall, gym, ishall, tennis, badminton och flera fotbollsplaner.


03
Service

I Bifrost ligger Hemköp med generösa öppettider. Gångavstånd till servicebutiker, pizzerior, fruktaffär, blomsterhandel. I närområdet finns det även populärt bageri, vårdcentral och Mölndals sjukhus. Gång- och cykelavstånd till Mölndals innerstad med sitt stora serviceutbud


04
Kommunikationer

Bifrost ligger ca 1,5 km norr om Mölndals centrum som nås på ca 15 min promenad. Bifrost har cykelavstånd till nästan allt. Mölndals centrum når man på ca 5 min medan man på knappa 20 minuters cyklar till Korsvägen eller Chalmers.
Bifrost har bra kollektivtrafik med buss både mot Göteborgs centrum via Sahlgrenska och Linnéplatsen och mot Mölndal och vidare mot AstraZeneca och Balltorp. Från Mölndalsbro (ca 1,5 km) går både lokaltåg, många bussar och flera spårvagnar. Bifrost har ett centralt läge utanför biltullarna med närhet både till E6, Söderleden och riksväg 40 till Borås via Landvetter.


05
Familjeliv

Det finns flera förskolor i området som t.ex Toltorp, Jungfrustigen-Torallastigen samt Hagåker. Bifrost förskola, Pinnharvsgången revs 2022 och just nu byggs den nya. Den nya förskolan beräknas vara klar klar under 2024. Under byggtiden är förskolans verksamhet flyttad till två andra geografisk belägna lokaler, med bra anpassad lärmiljö inne och ute. Förskolorna är centralt belägna, med närhet till natur och stad. De nya adresserna är Måldomargatan 5 och Åby Allé 65.
Närmsta skola är Västerbergsskolan (F-5), men även gångavstånd till Bosgårdsskolan (F-3), Fässbergsskolan (4-9) och Toltorpsskolan (F-5).Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hanna!

Hanna Gole
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.