Åby Allé 7 / Stallbacken / Mölndal

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea
26 kvm
Avgift
2 151 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2018-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åby Allé såldes av oss 2018-12-14. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Åby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stallbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad 1:a med kvadratsmarta lösningar och låg avgift som inkluderar bredband och kabel-TV!
Här erbjuds ett ljust, fullutrustat kök med bekvämligheten av diskmaskin, stor walk in closet, läckert badrum i sobra färger och ett vardagsrum med utrymme för soffa, säng och matplats. Ljuset strömmar in från de stora fönsterna och den franska balkongen, vilket skapar en härlig rymd. På Åby Allé 7 bor man bor välplanerade kvadratmeter till en låg månadskostnad, perfekt för studenten eller första boende.

Precis utanför porten ligger busshållplatsen som snabbt och bekvämt tar dig in till Chalmers på 15 minuter och Valand på 17 minuter. I närområdet finns det bageri, matbutik, Åbybadet och Aktiviteten. På nya Åby Arena kommer även det öppna upp en helt ny, 1700 kvm stor träningsanläggning samt hotell och diverse mässor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration