Ålegårdsgatan 112 / Balltorp / Mölndal

Fint renoverat gavelradhus om totalt 136 kvm!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
7 850 kr/mån
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ålegårdsgatan såldes av oss 2018-05-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Ålegårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till totalt ca 136 kvm med 3-4 sovrum! Här har ni ett mycket fint renoverad radhusgavel i populära HSB Brf Peppared! Köket från 2016 är ljust och har en öppen planlösning mot det stora vardagsrummet. Från köket finns även utgång till baksidan som är insynsskyddad och har en stor trälagd altan, terrassmarkis och gräsmatta som angränsar till ett lugnt skogsparti. Altanen ligger dessutom i bästa sydvästläge med sol både på dagen och kvällen. Bostaden erbjuder även ett stort helkaklat duschrum från 2013 med tvättmaskin samt ett mindre halvkaklat duschrum. På entréplan finns 2 sovrum samt ett stort förråd om ca 20 kvm som i dag används tv-rum/gästrum och på övre plan finns i dag 1 sovrum. För den stora familjen finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum genom att dela av det stora vardagsrummet på övre plan och på så vis återställa till originalplanlösningen.
Brf Peppared är ett lugnt och bilfritt område och i föreningen finns en fin lekplats åt barnen och en trevlig kvartersgård med bla. gym, övernattningsrum för gäster, samlingslokal, bastu och tvättstuga. I Balltorp har du närhet till förskola, skola, naturen, golfbana och mataffär samt bra bussförbindelser in till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration