Antilopgatan 9 / Krokslätt / Mölndal

Slutpris
3 800 000 kr
Referensnummer
136 262
Boarea/biarea
68/62 kvm
Driftkostnad
46 032 kr/år
Tomtarea
818 kvm
Byggnadstyp
1-plan med vind och källare
Såld
2014-05-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Antilopgatan 9 såldes av oss 2014-05-17. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Krokslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

FINT ÄLDRE HUS PÅ HÖRNTOMT - FRITT LÄGE I KROKSLÄTT

Fin uppvuxen hörntomt nära skogen. Gediget hus från 1946 med ljusa rum. Entrévåning med stort avdelningsbart vardagsrum med dubbeldörrar till söderaltan. Sovrum med klädkammare med fönster. Ljust fint kök med bra arbetsytor, välkomnande hall samt toalett. Hel inredd källarvåning med stort rum, gillestuga med kamin, arbetsrum/sovrum, badrum, pannrum, kallförråd samt gott om ytor som ger god förvaring. Vind med inrett rum som används som gästrum.

Härlig lummig uppvuxen villaträdgård med gräsmatta och fritt bra läge på hörntomt i Krokslätt nära Göteborgsgränsen. Här bor man fritt men nära service, skolor, kommunikationer och naturen med Safjället runt hörnet. Ca 20 min med cykel till centrala Göteborg och ca 15 min till Chalmers och Mölndals centrum.

Missa inte detta härliga hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.