Axgatan 20 / Bifrost / Mölndal

Slutpris
1 220 000 kr
Referensnummer
132 883
Boarea
69 kvm
Avgift
4 114 kr/mån
Driftkostnad
452 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Axgatan 20 såldes av oss 2014-04-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Endast en trappa upp ligger denna trevliga 2:a. Lägenhetens yta fördelar sig på helkaklat och stambytt dushrum i smakfull stil (2010) med tvättmaskin, kök med stor matplats, ljust vardagsrum med stort fönsterparti, nyrenoverat sovrum med utgång till balkongen som erbjuder kvällssol samt stor hall med praktiska garderober.
Mycket trevlig innergård med stor grönyta, lekplats och grillplats.
Lägenhet ligger i området Bifrost med närhet till mataffär, skola och allmänna kommunikationer. Området erbjuder möjlighet till natur och fritidsupplevelser med Ängårdsbergen och Safjället i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.