Eklanda äng 4

Eklanda äng 4

Slutpris

6 150 000 kr


Eklanda— Mölndal

Eklanda äng 4


Slutpris
6 150 000 kr

Eklanda— Mölndal

Fantastiska uteplatser!

Mycket fint parhus om 3 plan tillbyggt 2017 med extra sovrum och terrass. Bostadens totalarea om ca 138kvm fördelar sig på ett ljust kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum på entréplan, här finns även en hall och gästtoalett. På våningen finns två stora terrasser, en med utgång från matplatsen i sydostläge samt en med utgång från vardagsrummet i söderläge byggd 2021, vilket gör att man kan njuta av sol från morgon till kväll!

På övre plan finns två ljusa och stora sovrum, det är möjligt att dela av ett av rummen i två om man så skulle önska. På våningen finns även ett helkaklat badrum.

Souterrängplanet har en entré från carporten där du kliver direkt in i en generös hall, innanför hallen väntar både ett badrum samt en rejäl tvättstuga och ett förråd under trappen. Det finns även ett stort allrum samt ett tillbyggt sovrum med utgång till en härlig altan och gräsmatta i söderläge.

Bostaden har gott om extra förvaringsytor i form av två stora förråd. På tomten finns plats för 1 bil i carport samt 1 bil på uppfarten, det finns en laddbox för elbil.

Välkommen!


Boarea/biarea
126/12 kvm
Driftkostnad
53 149 kr/år
Tomtarea
195 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Mölndal

Denna parhus på Eklanda äng såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Eklanda äng.

Boka värdering

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.