Eklanda Bäck 25 / Eklanda / Mölndal

Unikt läge i Eklanda!

Slutpris
3 645 000 kr
Referensnummer
33 049
Boarea
123 kvm
Avgift
6 035 kr/mån
Driftkostnad
1 788 kr/mån
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eklanda Bäck 25 såldes av oss 2014-10-09. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta fina bostadsrättsparhus i Eklanda. Här bor du med ett fantastiskt läge med stor lummig trädgårdstomt i väster mot bäcken!

Husets 123 kvm är fördelade på ett fräscht kök med uppdaterade vitvaror i anslutning till ett rymligt vardagsrum. På entréplan finns även en groventré/tvättstuga och ett duschrum. På övre plan finner du 4 fina sovrum och ett större badrum. Vill man så är det möjligt att öka sin boyta genom att bygga till en våning på vinden.

Det finns både förråd och garage på tomten. Här bor du barnvänligt med nära till grönområden, skola, förskola och kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.