Eklanda Lund 97 / Eklanda / Mölndal

Stor uteplats

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
135 029
Boarea
52 kvm
Avgift
3 026 kr/mån
Driftkostnad
493 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Eklanda Lund 97 såldes av oss 2014-09-05. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 2:a med stor och mysig altan samt trädgård i härligt sydväst-läge! Lägenheten har egen ingång i bottenplan och rummen fördelar sig på en hall med plats för avhägning, ett kök med fräscha vitvaror och öppning mot det ljusa vardagsrummet. Sovrum med garderober samt ett fint badrum med tvättpelare. Från vardagsrummet och sovrummet når man ut till altanen där man kan sitta i solen från morgon till kväll!

Lugnt och barnvänligt område med närhet till lekplats, förskola och skola. Även änggårdsbergens natur finns inom gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.