Görjelycksgatan 12

Görjelycksgatan 12

Slutpris

1 720 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal

Görjelycksgatan 12


Slutpris
1 720 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal

VÄLPLANERAD ETTA, MÖJLIG TVÅA- NÄRHET TILL CENTRUM OCH KOMMUNIKATION IN TILL GÖTEBORG

I hjärtat av Kvarnbyn med dess kulturhistoriska atmosfär har jag nu nöjet att presentera denna fantastiska enrummare på 43,5 kvm. Perfekt läge i Kvarnbyn med närhet till Mölndal centrum med den nya gallerian och kommunikation som tar dig snabbt in till Göteborg Centrum på ca 15 minuter. Bostaden är idag en 1:a men det kan finnas möjlighet att göra om den till en 2:a.

Bostaden har en välkomnande hall med siktlinjer till både vardagsrum och kök, här finns goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i vardagsrummet har nuvarande ägare låtit sig platsbygga en både vacker och detaljrik säng med smarta lösningar. Rummet har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. På golvet vilar ett vacker såpskurat plankgolv och här inne platsar både soffgruppen och en arbetshörna. Från vardagsrummet når du också den praktiska klädkammaren som rymmer det mesta. Köket är både trivsamt och hemtrevligt. Utrustningen består av kyl/frys, spis, mikro, fläkt och diskmaskin. Ljusa luckor och mörkare bänkskiva och kakel som är målat i en härlig grön kulört. Väggarna går också i grönt och ovanför halvpanelen sitter det en vacker bård från det lokala "Lim och handtryck" i Kvarnbyn. Matplatsen har sin naturliga plats framför fönstret. Badrummet är rymligt och bjuder på badkar, handfat med kommod, spegelskåp, WC och tvättmaskin. Här finns handdukstork och krokar. Plastmattan är målad i en grå kulört och väggar i kakel.

Här bor man i en trivsam HSB- förening med härlig gemenskap. Byggnaderna är K-märkta eller Q-märkta vilket innebär att de har ett kulturhistoriskt värde med högre krav för vad som får och inte får göras med husen. Alla grönytor är gemensamma och sköts tillsammans i föreningen. Här finns lekplats, lekstuga, studsmatta samt odlingsmöjligheter. Runt knuten finner ni Kvarnbyns kulturarv och dess vackra omgivningar. Här bor ni alldeles intill de gamla fabrikslokalerna, mysiga caféer, anrika kvarterskrogen Kråkans Krog samt second hand butik. I närområdet ligger Gunnebo slott och trädgårdar som är en av Sveriges främsta 1700- tals anläggningar och ligger vackert belägen mellan Stensjön och Rådasjön. Från bostaden är det ca 15 minuters promenad ner till Mölndals innerstad. Där du har flertal butiker, restauranger och livsmedelsbutiker.

Välkommen!


Boarea
43.5 kvm
Avgift
4 313 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-23

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Görjelycksgatan såldes av oss 2023-05-23. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Görjelycksgatan.

Boka värdering

Julia Hult

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.