Gundas Gata 208

Gundas Gata 208

Slutpris

2 500 000 kr


Balltorp— Mölndal

Gundas Gata 208


Slutpris
2 500 000 kr

Balltorp— Mölndal

Perfekt boende för barnfamiljen! Mycket fint bostadsrättsradhus om 5 rok med egen trädgård och lekplats utanför dörren. Bostaden har ett uppfräschat kök samt nyrenoverat duschrum. På entréplan finner du förutom det hemtrevliga köket ett stort vardagsrum med utgång till altanen i insynsskyddat läge, ett fint sovrum, klädkammare samt rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Övreplan har tre fina sovrum samt ett extra rum med snedtak som med fördel kan användas som ett 5:e sovrum. Det finns även ett nyrenoverade duschrummet och en stor klädkammare/förråd på övreplan.
Det finns en trevlig gräsyta på framsidan och en större uteplats samt trädgård på baksidan. Förråd i anslutning till bostaden.
Balltorp är ett väldigt lugnt och trevligt område nära till förskola, skola, naturen, golfbana och mataffär samt med bra bussförbindelser in till centrum.


Referensnummer
106 536
Boarea/biarea
122/14 kvm
Avgift
6 876 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.