Gundas Gata 208 / Balltorp / Mölndal

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
106 536
Boarea/biarea
122/14 kvm
Avgift
6 876 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gundas Gata 208 såldes av oss 2014-09-27. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekt boende för barnfamiljen! Mycket fint bostadsrättsradhus om 5 rok med egen trädgård och lekplats utanför dörren. Bostaden har ett uppfräschat kök samt nyrenoverat duschrum. På entréplan finner du förutom det hemtrevliga köket ett stort vardagsrum med utgång till altanen i insynsskyddat läge, ett fint sovrum, klädkammare samt rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Övreplan har tre fina sovrum samt ett extra rum med snedtak som med fördel kan användas som ett 5:e sovrum. Det finns även ett nyrenoverade duschrummet och en stor klädkammare/förråd på övreplan.
Det finns en trevlig gräsyta på framsidan och en större uteplats samt trädgård på baksidan. Förråd i anslutning till bostaden.
Balltorp är ett väldigt lugnt och trevligt område nära till förskola, skola, naturen, golfbana och mataffär samt med bra bussförbindelser in till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.