Gundas Gata 144 / Balltorp / Mölndal

Slutpris
1 660 000 kr
Referensnummer
158 918
Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 689 kr/mån
Driftkostnad
290 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gundas Gata 144 såldes av oss 2014-03-27. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle för dig som söker ett bekvämt boende. Mycket fint bostadsrättsradhus på 62,5 kvm i Balltorp med egen trädgård. Bostaden har genomgående nya ytskikt. Lägenhetens yta är fördelat på ett ljust och hemtrevligt kök med nya vitvaror och nymålade luckor, stort vardagsrum, fint sovrum, klädkammare samt rymligt badrum med möjlighet till delvis tvättrum. Det finns en mindre uteplats på framsidan och en större uteplats samt trädgård på baksidan. Förråd i anslutning till bostaden.
Balltorp är ett väldigt lugnt och trevligt område nära naturen och mataffär samt med bra bussförbindelser in till centrum.
Snabb inflytt möjligt!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.