Gundefjällsgatan 117 / Balltorp / Mölndal

Slutpris
3 200 000 kr
Referensnummer
162 371
Boarea
101 kvm
Driftkostnad
32 335 kr/år
Tomtarea
208 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan med vind
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Gundefjällsgatan 117 såldes av oss 2014-03-31. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära och barnvänliga området Balltorp finns detta väl underhållna tegelparhus med naturen inpå knuten. Garage och parkeringsplats på tomten.
På entréplan finner du ett fräscht kök med klinkergolv och rostfria vitvaror, tvättstuga med ny frånluftsvärmepump 2013, duschrum, hall med klädkammare och ett stort och ljust vardagsrum med utgång till altanen på baksidan. Övreplan har tre fina sovrum, badrum med badkar och en klädkammare som kan användas till kontor.
Huset har ett fritt läge mot grönområde och lekplats intill. Balltorp är ett väldigt lugnt och trevligt område nära förskola, skola, affär, golfbana och med bra bussförbindelser in till centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.