Hagåkersgatan 22 / Mölndal - Bosgården / Mölndal

Slutpris
1 850 000 kr
Referensnummer
113 411
Boarea
57.5 kvm
Avgift
2 832 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagåkersgatan 22 såldes av oss 2014-04-17. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölndal - Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2:A MED HÄRLIG UTSIKT - LÅG AVGIFT & HISS

Mycket ljus fin 2:a med fantastiskt läge i Bosgården. Hela lägenheten har ljusa färger och fina golv samt öppen planlösning som ger både ljus och rymd. Underbar utsikt utan insyn samt stor fin balkong under tak.

Fint vardagsrum med utgång till balkong. Stilfullt kök med stor matplats för många gäster. Ljust sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i två klädkammare samt stor ljus hall med dubbelgarderob. Helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Här bor du bekvämt med hiss. Närhet till både kommunikationer, service och naturen i Safjället. HSB BRF Leopold är en populär och välskött förening med bra ekonomi och låga månadsavgifter!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.