Jungfruplatsen 2 / Mölndal - Jungfruplatsen / Mölndal

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
117 499
Boarea
96 kvm
Avgift
4 819 kr/mån
Driftkostnad
670 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jungfruplatsen 2 såldes av oss 2014-02-26. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölndal - Jungfruplatsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner ni en lägenhet om 4:rok som är genomgående i mycket gott skick. Det nyrenoverade köket ligger i anslutning till balkong med kvällssol. Helkaklat badrum med tvättmaskin och stort vardagsrum med parkettgolv. Tre fina och stora sovrum och en rymlig hall med klädkammare.
Lägenheten ligger ensam på våningsplanet vilket ger mer utrymme till dig som boende här. Parkeringsplats kan övertas från säljaren.
I närheten finner du affär, förskola, skola, vårdcentral, pizzeria, frisör samt bra kommunikationer. Även närhet till den vackra naturen på Safjället och Änggårdsberget.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.