Kvarnbygatan 31

Kvarnbygatan 31

Slutpris

4 180 000 kr


Kvarnbyn— Mölndal— Göteborg

Kvarnbygatan 31


Slutpris
4 180 000 kr

Kvarnbyn— Mölndal— Göteborg

Trea med Balkong om ca 19 kvm

Nu har du chansen att flytta in i en exklusiv och modern trea på våning 5, med en fantastisk balkong om hela 19 kvm i söderläge . Här har inget lämnats åt slumpen! Med dess sociala planlösning, generösa ytor och ljusinsläpp kan du avnjuta många härliga stunder med familj och vänner. Dessutom finns en stor gemensam takterrass som ni kan nå med hissen. Varför inte boka den vid festtillfällen - en magisk utsikt utlovas.

Luftig hall med två garderober, kapphylla samt bekväm sittplats med spegelyta, i anslutning ligger det helkaklade badrummet med separat tvättavdelning. Det mindre sovrummet rymmer både säng, skrivbord och annat om så önskas, dessutom finns här 6 garderober. Hjärtat av lägenheten är utan tvekan det ljusa och generösa köket och vardagsrummet sett till yta och kvalité. Den öppna planlösningen är perfekt för dig som gillar att laga mat och socialisera med gäster. Köket är stilrent med touch-funktion på luckorna och integrerade vitvaror. Utgången till den härliga balkongen når ni härifrån, och här finns både eluttag, lampor och inbyggda elektroniska persienner. Master bedroom är stort och har två garderober samt egen utgång till balkongen.

Det är nära till sköna promenadstråk, motionsspår och mysiga badplatser vid Stensjön. Några minuter bort når man även naturområdet runt Gunnebo slott som erbjuder motionsspår, svampskog och god, närproducerad mat i slottets restaurang. Ta hissen ned till nybakat bröd från det lilla bageriet på Gamla torget. Ytterligare sju minuters promenad i samma riktning hittar Ni Mölndal centrum och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Här erbjuds goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar Er in till centrala Göteborg på bara 13 min.

I anrika Kvarnbyn har det skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen.


Boarea
79.4 kvm
Avgift
4 525 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2021-08-10

Mäklarhuset Mölndal

Denna lägenhet på Kvarnbygatan såldes av oss 2021-08-10. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Kvarnbygatan.

Boka värdering

Åsa Söderback

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lotta Anteros

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.