Ormåsgatan 14 / Mölndal - Ormås / Mölndal

Slutpris
3 375 000 kr
Referensnummer
108 738
Boarea
102 kvm
Driftkostnad
24 940 kr/år
Tomtarea
989 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Ormåsgatan 14 såldes av oss 2014-06-14. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölndal - Ormås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva en väldigt charmig villa med stor potential! Tomten har en storslagen utsikt ut över Mölndal och en fantastisk trädgård med fruktträd och buskar.
Huset har genomgående fina ljusa rum med fönsterpartier med vacker utsikt.
På entréplan finner du en välkomnande och rymlig hall, hemtrevligt kök, vardagsrum, stort allrum samt nyare badrum från 2000. På övreplan finns två fina sovrum, hall/allrum, toalett och gott om förvaring i fyra sidovindar.
Villan ligger i ett populärt område med närhet till skola, förskola, Mölndal centrum och allmänna kommunikationer som snabbt tar dig in till Göteborg. I området finns även vackra historiska Kvarnbyn och stensjön med badplatser och promenadstigar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.