Östra Eklanda höjd 21 / Eklanda / Mölndal

Fristående villa

Slutpris
6 940 000 kr
Boarea/biarea
136/27 kvm
Driftkostnad
42 614 kr/år
Totalareal
364 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-11-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Eklanda Höjd såldes av oss 2018-11-28. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Östra Eklanda Höjd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eklanda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen en fristående villa om hela 161 kvm till salu i Eklanda! Huset är fördelade på 6 rok varav 3-5 sovrum. På entréplan finns två fina sovrum, ett rum som kan användas som extra sovrum/allrum, rymlig hall, groventré samt ett helkaklat badrum. Mellanplan fördelas på ett stort vardagsrum med kontorsdel, ett ljust och modernt kök, tvättstuga samt ett helkaklat badrum. På övre plan finns ett extra allrum med utgång till takterrass, ett rymligt master bedroom med klädkammare samt ett helkaklat badrum. Stor altan och uteplats med kvällssol samt en rejäl takterrass med vidsträckt utsikt. På tomten finns en carport samt förråd.

I området har du nära till skola, affär, kommunikation samt grönområden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration