Östra Eklanda höjd 52

Östra Eklanda höjd 52

Slutpris

6 500 000 kr


Eklanda— Mölndal

Östra Eklanda höjd 52


Slutpris
6 500 000 kr

Eklanda— Mölndal

Takterrass i västerläge!

Välkommen till Östra Eklanda Höjd 52! Ett mycket fräscht gavelradhus om 130 kvm som är fördelat på entréplan med ett ljust och fräscht kök med köksö i direkt anslutning till ett stort vardagsrum. Helkaklat badrum, entréhall med skjutgarderob och en tvättstuga/groventré finns också på entréplanet. På mellanplan finner man tre ljusa sovrum, klädkammare och ett stort familjebadrum med både badkar och dusch. På övre plan finns ett stort och härligt allrum/sovrum. Från rummet når man den stora takterrassen i väster med perfekt sol-läge och vidsträckt utsikt över området. Trevlig och insynsskyddad tomt med uteplats och mindre gräsmatta i sydost-läge. Det finns ett garage samt en extra parkeringsplats tillhörande radhuset precis intill.

Varmt välkommen!


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
43 201 kr/år
Tomtarea
124 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-08-17

Mäklarhuset Mölndal

Denna radhus på Östra Eklanda höjd såldes av oss 2023-08-17. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Östra Eklanda höjd.

Boka värdering

Beata Wennergren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.