Rullharvsgatan 3A / Bifrost / Mölndal

Slutpris
1 590 000 kr
Referensnummer
157 658
Boarea
76 kvm
Avgift
3 378 kr/mån
Driftkostnad
388 kr/mån
Såld
2014-01-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rullharvsgatan 3A såldes av oss 2014-01-29. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den stora modellen av 3 rok i populära Brf Tegen! Nytt och fräscht duschrum som helkaklades i ljusa toner i jan 2014. Härligt vardagsrum med fint parkettgolv samt utgång till balkongen som glasades in i jan 2014. Bostaden har två sovrum, varav ett har ett fint laminatgolv. Båda sovrummen har gott om förvaring i inbyggda garderober. Äldre kök med renoveringsbehov.
Här bor du med närhet till mataffär, skola, förskola, Sahlgrenska och allmänna kommunikationer. Området erbjuder även möjlighet till natur och fritidsupplevelser. Föreningen har väldigt trevliga innergårdar med stora lekplatser, nytt stort gym och övernattningslägenhet. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.