Rullharvsgatan 4B / Bifrost / Mölndal

Slutpris
1 610 000 kr
Referensnummer
173 486
Boarea
76 kvm
Avgift
3 444 kr/mån
Driftkostnad
398 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rullharvsgatan 4B såldes av oss 2014-02-11. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bifrost är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den stora modellen av 3 rok i populära Brf Tegen! Härligt vardagsrum med fint parkettgolv samt utgång till balkongen där du kan njuta av kvällssolen. Stort kök med gott om förvaring och bra bänkytor samt matplats mot innergården. Bostaden har två sovrum, varav ett har ett fint parkettgolv. Båda sovrummen har gott om förvaring i inbyggda garderober.
Här bor du med närhet till mataffär, skola, förskola, Sahlgrenska och allmänna kommunikationer. Området erbjuder även möjlighet till natur och fritidsupplevelser. Föreningen har väldigt trevliga innergårdar med stora lekplatser, nytt stort gym och övernattningslägenhet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.