Stensjöberg 9 / Stensjön / Mölndal

GAVELHUS MED SJÖUTSIKT I STENSJÖN

Slutpris
6 100 000 kr
Boarea/biarea
105/15 kvm
Driftkostnad
22 200 kr/år
Totalareal
239 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Stensjöberg såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Stensjöberg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stensjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till populära Stensjöberg där ni finner detta attraktiva gavelhus med sjöutsikt och hörntomt, samt flertalet uteplatser, längst in på gatan. Husets välplanerade 120 kvm stod klara 2001 och har ett härligt hörnläge med gaveltomt. I anslutning till huset finns en carport, ett stort varmförråd samt ett kallförråd. Väl inne i huset möts ni av en rymlig hall, ett duschrum, en separat tvättstuga och tre väl tilltagna sovrum. En trappa upp i huset finner ni den sociala delen, ett stort kök i anslutning till vardagsrummet med utgång till en rymlig balkong med sjöutsikt i soligt sydvästläge. Från köket kan ni gå ut till baksidan där det finns gräsmatta och en takterass med sjöutsikt, perfekt för grillfester och lek för barnen. På övre plan finns ytterligare ett stort badrum.

Är ni intresserade av att bo i ett populärt och naturnära område med sjöutsikt och cykel- och gångavstånd till Mölndal centrum, en kortare buss/biltur till Göteborg och med skola och badplatser i närheten, så kontakta mig för en förhandsvisning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten