Stensjöberg 9

Stensjöberg 9

Slutpris

6 100 000 kr


Stensjön— Mölndal

Stensjöberg 9


Slutpris
6 100 000 kr

Stensjön— Mölndal

GAVELHUS MED SJÖUTSIKT I STENSJÖN

Välkomna till populära Stensjöberg där ni finner detta attraktiva gavelhus med sjöutsikt och hörntomt, samt flertalet uteplatser, längst in på gatan. Husets välplanerade 120 kvm stod klara 2001 och har ett härligt hörnläge med gaveltomt. I anslutning till huset finns en carport, ett stort varmförråd samt ett kallförråd. Väl inne i huset möts ni av en rymlig hall, ett duschrum, en separat tvättstuga och tre väl tilltagna sovrum. En trappa upp i huset finner ni den sociala delen, ett stort kök i anslutning till vardagsrummet med utgång till en rymlig balkong med sjöutsikt i soligt sydvästläge. Från köket kan ni gå ut till baksidan där det finns gräsmatta och en takterass med sjöutsikt, perfekt för grillfester och lek för barnen. På övre plan finns ytterligare ett stort badrum.

Är ni intresserade av att bo i ett populärt och naturnära område med sjöutsikt och cykel- och gångavstånd till Mölndal centrum, en kortare buss/biltur till Göteborg och med skola och badplatser i närheten, så kontakta mig för en förhandsvisning.


Boarea/biarea
105/15 kvm
Driftkostnad
22 200 kr/år
Tomtarea
239 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.