Vänortsgatan 21 / Mölndal - Bosgården / Mölndal

Slutpris
1 740 000 kr
Referensnummer
130 838
Boarea
35 kvm
Avgift
1 242 kr/mån
Driftkostnad
309 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänortsgatan 21 såldes av oss 2014-05-27. Se alla våra försäljningar i Mölndal

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölndal - Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

HELT NYBYGGD 1:A -
STOR BALKONG, HISS & LÅG MÅNADSAVGIFT 1.242:-

Missa inte att bli den första som bor i denna helt nybyggda ljusa 1:a som har allt! Väldisponerade 35 m² med stor härlig balkong. Genomgående mycket fina materialval med extra tillval som inbyggd dimbar spotbelysning och ljust askparkettgolv utan trösklar. Stora fönster och ljusa väggar ger både ljus och rymd.

Härligt allrum med plats för både vardagsrumsdel, matplats och sovalkov. Modernt kök med alla vitvaror i rostfritt. Rymlig hall med fyra garderober. Stort modernt badrum i vitt och svart med egen tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Stor fin balkong om ca 9 m² mot lugn innergård.

Här bor du mycket bekvämt med hiss i helt nybyggt förening med trevlig innergård. Närhet till både service och kommunikationer precis utanför dörren. Området ligger centralt med närhet till Safjällets naturområde. Med cykel tar det ca 15 min till Göteborg (Avenyn) och ca 5 min till Mölndal centrum.

Snabb inflyttning möjlig om så önskas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.