Vänortsgatan 21 / Mölndal - Bosgården / Mölndal

Slutpris
1 595 000 kr
Referensnummer
205 532
Boarea
35 kvm
Avgift
2 436 kr/mån
Driftkostnad
478 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-11-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vänortsgatan såldes av oss 2014-11-15. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Vänortsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mölndal - Bosgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NYBYGGD 1:A - STOR BALKONG & HISS

Missa inte denna fina ljusa 1:a som har allt! Väldisponerade 35 m² med stor härlig balkong. Genomgående mycket fina materialval med extra tillval som induktionshäll, klinkergolv i hall och inbyggd dimbar spotbelysning. De stora fönstren, balkongdörren i glas, högt i tak samt vita väggar ger fint ljus och härlig rymd.

Fint ljust allrum med ekparkett och utgång till balkongen samt plats för både vardagsrumsdel, matplats och sovalkov. Modernt kök med alla vitvaror i rostfritt. Rymlig hall med fyra garderober. Stort modernt badrum i svart och vitt med egen tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Stor härlig balkong under tak om hela 9 m² mot lugn innergård.

Här bor du mycket bekvämt med hiss i helt nybyggt förening med trevlig grön innergård. Närhet till både kommunikationer och service precis utanför dörren. Området ligger centralt med närhet till Safjällets naturområde. Med cykel tar det ca 15 min till Göteborg (Avenyn) och ca 5 min till Mölndal centrum.

VÄLKOMMEN!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.