Gökskullavägen 43

Gökskullavägen 43

Slutpris

6 400 000 kr


Öjersjö— Partille

Gökskullavägen 43


Slutpris
6 400 000 kr

Öjersjö— Partille

Skapa ditt drömhem i Öjersjö med privat läge nära kommunikationer!

Gökskullavägen 43 är nu till salu och är ett unikt tillfälle för den som söker en tomt med ett privat läge men ändå nära leder, service och kommunikationer. Här finns möjligheten att skapa sitt drömboende på en större tomt som ligger på lagom avstånd ifrån grannar och med ett fint läge i området.

Idag finns det på entréplanet hall, vardagsrum, två sovrum, kök, allrum, tvättstuga och toalett. På övervåningen finns två stora sovrum och ett badrum (ej färdigställt). Ett bra garage finns med praktisk uppställningsplats för 2-3 fordon.

I närområdet flera förskolor och skolor; Öjersjö brunn och Öjersjö Storegård, Öjersjö IP, Öjersjö golfbana, badsjöar, vandringsleder och motionsspår -och mycket mer!

Öjersjö expanderar och blir alltmer populärt. Tidigare utgjorde Öjersjö ett jakt- och sommarstugeområde men har utvecklats till en idyll för i huvudsak barnfamiljer där villor och radhusen nu dominerar, men här finns också en del flerbostadshus.

Med naturreservat och sjöar inpå knuten är det lätt att förstå varför man trivs så bra. Här finns stora möjligheter till aktiviteter för alla åldrar och stadslivet och Landvetter flygplats finns på ett behändigt avstånd.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea/biarea
ca 178/20 kvm
Tomtarea
1 502 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-02-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.