Agda Helins väg 9 / Hultet / Öjersjö / Partille

Modernt boende i 2 plan byggt 2018!

Slutpris
7 050 000 kr
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
31 346 kr/år
Tomtarea
318 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-10-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Agda Helins Väg såldes av oss 2020-10-12. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Agda Helins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hultet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Agda Helins väg kan vi äntligen erbjuda en modern villa i två plan. Villorna i området är placerade i harmoni till varandra och är karaktäristiska med sina rena och enkla former. Gillar du ett modernt och avskalat formspråk kommer du att älska detta boende!
Boendet bjuder på generösa ytor om 138 kvadratmeter i en funktionell och praktisk planlösning. Entréplanet disponeras av vardagsrum och kök i en enhet, badrum/tvättstuga och två sovrum. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum, allrum och husets andra badrum.

Huset andas nyproduktion och upplevs mycket ljust och med stor rymd och rymlighet. Fin anlagd trädgård, altan, stenläggning på framsidan med inramande mur. Läget är strategiskt med direkt närhet till leder som tar dig till Landvetter flygplats och Göteborg city på ca 13 min, dessutom blir du granne med storslagen natur och vackra strövområden. Bilen parkeras smidigt i husets carport.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.