Storegården 71

Storegården 71

Slutpris

4 850 000 kr


Storegården— Öjersjö— Partille

Storegården 71


Slutpris
4 850 000 kr

Storegården— Öjersjö— Partille

Prima parhus med privat läge!

Vill du bo centralt i Öjersjö, i ett av Partilles mest attraktiva område? Nu har du möjligheten att förvärva ett trivsamt parhus med ett kanonläge! Här bor du med naturen som granne högt och fint i området. Här är det nära till kommunikationer och till garaget.

Huset erbjuder vardagsrum, kök, badrum och tvättstuga på nedre plan och på övre plan finns 3 sovrum, klädkammare och ytterligare ett badrum. Ett praktiskt och bekvämt boende för hela familjen eller för dig som vill "downsiza" från en större villa.

Storegården är ett populärt och barnvänligt område med fina lekplatser. Förskolor finns på gångavstånd och med bil når du Allums köpcenter på ca 5-10 minuter. Öjersjö är ett strategiskt läge för den som vill ha närhet till Landvetter flygplats.

Bussar går också regelbundet från Öjersjö in till Göteborg. Här finns närhet till natur med badsjöar och fina naturområden för skogspromenader. Välkommen på visning!


Boarea
104 kvm
Driftkostnad
40 284 kr/år
Tomtarea
348 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.