Storegården 50

Storegården 50


Öjersjö— Partille

Storegården 50Öjersjö— Partille

Naturnära parhus i Öjersjö

Välkommen till Storegården och detta välplanerade parhus i populära Öjersjö. Bostaden erbjuder vardagsrum, kök, badrum och tvättstuga på nedre plan. På övre plan finns tre sovrum, stor klädkammare och ytterligare ett badrum. Från vardagsrummet når man uteplatsen och trädgården i syd-/västläge. En garageplats tillhör fastigheten. Förråd intill entrédörren. Detta är ett praktiskt och bekvämt boende för hela familjen eller för dig som vill "downsiza" från en större villa.

Bussar går regelbundet från Öjersjö in till Göteborg. Här finns närhet till natur med badsjöar och fina naturområden för skogspromenader. Bor man i Storegården har man nära till både stadslivet och naturen samt flera bra lekplatser och lekytor för barnen. I Öjersjö finns flera skolor och förskolor. Det är också nära till Partille golfbana. Landvetter flygplats når man på ca 20 min med bil. I Allum köpcenter ligger ICA Maxi och 2023 öppnade mataffären Coop i Öjersjö.

Då det är Partillebo som säljer är det inte aktuellt med förhandsförsäljning.
Fastigheten är inte besiktigad.


Boarea
104 kvm
Driftkostnad
44 625 kr/år
Tomtarea
246 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-11-01

Mäklarhuset Partille

Denna parhus på Storegården såldes av oss 2023-11-01. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Storegården.

Boka värdering
Rebecka Polhem, ansvarig mäklare i Partille
Rebecka Polhem
Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad