Storegården 91 / Öjersjö / Partille

Slutpris
3 435 000 kr
Referensnummer
79 832
Boarea
113 kvm
Driftkostnad
24 688 kr/år
Tomtarea
268 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan i souterräng
Såld
2014-11-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Storegården såldes av oss 2014-11-23. Se alla våra försäljningar i Öjersjö samt även på Storegården

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymligt med bästa läge! Ett av de större husen i Storegården med altan i kvällssolsläge och balkong med utsikt över området och lekplats. Två badrum och tre sovrum, tvättstuga och stor klädkammare. Planlösningen är sådan att man kan få ett helt öppet plan med mer ljus och rymd på andra våning. Huset har en mycket låg energiförbrukning. Garage finns i länga och ett förråd vid entrén. Skola och förskola finns i närområdet. Det tar ca 5 min till Busshpl med bussen till Göteborg var 20:de minut eller Partille centrum. Med bil tar det ca 15 min till Göteborgs centrum eller Landvetter flygplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.