Trägärdsgården 14 / Öjersjö - Hallen / Öjersjö / Partille

Slutpris
4 920 000 kr
Referensnummer
173 570
Boarea
129 kvm
Driftkostnad
23 384 kr/år
Tomtarea
313 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-09-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Trägärdsgården 14 såldes av oss 2014-09-05. Se alla våra försäljningar i Öjersjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öjersjö - Hallen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo på "landet" i attraktivt villaområde i ett ljust och fräscht hus, bara att flytta in!
Ett trevligt boende för alla där man har tillgång till ett privat, skyddat läge med en trevlig innergård, samtidigt som man kan umgås med trevliga grannar. Huset har en öppen och ljus planlösning med fina fönstersättningar. Ett plus är de extrautrymmen som finns i bostaden och utomhus.
Det är ett tryggt villaområde för barn att växa upp i och för de som gillar promenader och utflykter finns många möjligheter, området gränsar till flera naturreservat med vandringsleder och stigar.
Det är gångavstånd till förskola, badsjö och till Partille golfbana med restaurang och preparerade skidspår vintertid. Till Landvetter flygplats och Göteborgs centrum tar det ca 15 min med bil och 20 med bussen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.