Risås hage 2A

Risås hage 2A

Slutpris

1 300 000 kr


Olofstorp— Göteborg

Risås hage 2A


Slutpris
1 300 000 kr

Olofstorp— Göteborg

Plan tomt med möjlighet att förverkliga sina boendedrömmar i Olofstorp

Ta chansen och påverka ditt framtida boende i barnvänliga och trivsamma Risås Hage som ligger mellan Olofstorp och Lerum, ett lantligt läge, med naturen och och ett flertal sjöar i närområdet. Här har vi nu möjlighet att erbjuda en relativt lättbyggd och plan tomt om 1137 kvm som har ett positivt förhandsbesked för nybyggnation. Här kommer man in i ett lugnt område med bra grannar och gott om barnfamiljer med barn i åldrarna 0-12 år. Det lantliga läget erbjuder rekreation i form av natur och i närområdet finns två hästgårdar med möjligheter att hyra boxplatser. Närheten till Göteborg, Lerum och Olofstorp innebär skolor, förskolor och all social service som man kan önska.

Här har man möjlighet att förverkliga sina boendedrömmar med egendesignat hus eller att ta del av den totalentreprenad på en villa om 1,5 plan med garage som också kan erbjudas.
Det tänkta huset har en modern planlösning med kyrktak i den delen som ligger över kök och vardagsrum. Stora möjligheter att kunna vara med och påverka både material och färger på det framtida boendet. Bostaden kommer att få en boarea om 168 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum och väl tilltagna sociala ytor. Badrum på båda planen samt en tvättstuga med groventré. Köket kommer att ligga i en öppen planlösning mot vardagsrummet, stora ljusinsläpp kommer att ge huset en ljus och luftig känsla.

Varmt välkomna på tomtvisning


Tomtarea
1 137 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
GÖTEBORG STENARED 9:24
Såld
2022-05-13

Mäklarhuset Lerum

Denna tomt på Risås hage såldes av oss 2022-05-13. Se alla våra försäljningar i Olofstorp samt även på Risås hage.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.