Besebäcksstigen 3 / Nedre paradiset / Partille

Slutpris
1 628 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 919 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2015-02-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Besebäcksstigen såldes av oss 2015-02-20. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på Besebäcksstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nedre paradiset är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig och mysig, högst upp med hiss och centralt läge!
Vardagsrum och nytt kök i öppen planlösning med matplats vid fönster, det är ljust med trevliga fönstersättningar i hela lägenheten, två sovrum och ett badrum med tvättutrymme. Innergård med lekplats och förråd i källare. Allt beläget nära det omtyckta området Paradiset med sin äldre villabebyggelse och naturområden för sköna promenader, samtidigt är det gångavstånd till Partille centrum och 5 min till Pendeltåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.