Björndammsterrassen 48

Björndammsterrassen 48

Slutpris

3 525 000 kr


Björndammsterrassen— Partille

Björndammsterrassen 48


Slutpris
3 525 000 kr

Björndammsterrassen— Partille

4:a i markplan med renoverade badrum och kök

Här har man inrett ett underbart hem med genomtänkta materialval, fina detaljer och sober färgsättning. Man bor bekvämt med allt på ett plan och har både inglasad balkong och en uteplats. Köket renoverades 2015 med ljusgråa snickerier, rostfria vitvaror, köksö och exklusiva bänkskivor i granit. De två badrummen renoverades också 2015 och är helkaklade med modern och ljus inredning
Ett utav sovrummen har egen entré och eget badrum vilket är väldigt praktiskt för tonåringen, uthyrning eller för den som önskar ett eget kontor med egen ingång. Här är det bara flytta in och börja trivas där varje kvadrat tjänar sin fulla rätt. Bilen parkeras smidigt i det varmgarage som ingår i avgiften.

Området är barnvänligt och lugnt med bekvämt promenadavstånd till Björndammens 0-9 skola, förskolan i föreningen, busshållplatsen och Allum med dess stora utbud av butiker. Här finns härlig natur runt husknuten med både skog, motionsspår och badsjöar. Bra kommunikationer gör att man når centrala Göteborg snabbt och smidigt. Välkommen att boka tid!


Boarea
102 kvm
Avgift
5 578 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 (markplan)
Såld
2019-08-30

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på björndammsterrassen såldes av oss 2019-08-30. Se alla våra försäljningar i Partille samt även på björndammsterrassen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.